Historian havinaa jo kuusikymmentä vuotta

Yrityksemme taipaleen alku sijoittuu vuoteen 1956. Tuolloin Niilo Lindqvist (s. 1938) ja hänen veljensä Paavo Lindqvist (s. 1937–k. 2010) työskentelivät Osuuskauppa Ahomaassa myyjinä ja alkoivat päivätöidensä lisäksi urakoimaan kuljetuksia. Nuoret herrat kuljettivat hankkimallaan traktorilla muun muassa tukkipuita ja hiekkaa, ja niin oli pian ensimmäisen kuorma-auton oston aika. "Reinin foortti" Ford oli ensimmäinen hankinta, ja sitä seurasivat Volvo 485, Venäläinen Zil ja Scania 66.

Vanha auto

Vuonna 1960 Paavo jäi pois kaupan tiskin takaa ja alkoi ajaa kokopäiväisesti. Niilo oli siirtynyt Klaavolalle linja-auton kuljettajaksi, josta hän jäi pois vähän myöhemmin toisen auton hankinnan myötä ja alkoi myös ajaa kokopäiväisesti.

1960–1970-lukujen taitteessa kysyntää riitti jo niin, että lisäliikennelupien myötä palkattiin lisää henkilökuntaa.

Matka on jatkunut erilaisia tuotteita kuskaten ohi 1970-luvun vaikeiden lamavuosien ja yli 1980-luvun kuljetusalan uudistusten. 1990-luvun "herrojen" lamakin voitettiin hammasta purren ja vyötä kiristäen.

Mäntsälä Trans Oy perustettiin vuonna 1997 rinnakkaisyhtiöksi. Perustajina olivat Rami Lindqvist (s. 1969) ja Niilo Lindqvist. Oli tullut aika siirtää yritys isältä pojalle. Vuonna 2006 Niilo ja Paavo Lindqvist Ay:n toiminta, kalusto ja henkilökunta siirrettiin kokonaisuudessaan Mäntsälä Trans Oy:lle.

Keräyspaperi Pitkänen Ky oli Väinö Pitkäsen vuonna 1971 perustama paperinkeräykseen keskittyvä kuljetusliike. Vuonna 1991 toiminta siirtyi Väinön pojille, Matti ja Kari Pitkäselle.

Veljesten luotsatessa yritystä laajemmille vesille tulivat mukaan myös vaihtolavakuljetukset sekä lumenauraukset ja poiskuljetukset. Palveluihin kuuluivat myös muut kiinteistöjen hoitoon kuuluvat kuljetustehtävät, kuten asuntojen muutot.

Vuonna 2009 Keräyspaperi Pitkänen Ky siirtyi kokonaisuudessaan Matti Pitkäsen omistukseen ja samalla myös yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi.

Pitkäaikainen yhteistyö Mäntsälä-Trans Oy:n ja Keräyspaperi Pitkänen Oy:n välillä johti monien neuvotteluiden jälkeen yhtiöiden fuusioon. Näin Lindqvist & Pitkänen Osakeyhtiö sai alkunsa. 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lindqvist & Pitkänen Oy
Eerola-Kortistotie 99
04530 OHKOLA

Y-tunnus: 25463554
Puh: +358400880339

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lindqvist & Pitkänen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa